Baoji Xinlian Титан Индъстри Ко, ООД Намира се в националния високите технологии и нови материали индустрия база която е установена в китайски "Титан долина" — Baoji Сити. Нашата компания е, технологични и иновативни предприятия, специализирани в изследване, производство и механична обработка на различни Титан или редки метални изделия.

Нашата дейност обхваща: Ti винтове Ti болтове, Ti стандартни крепежни елементи, Ti пръти, Ti тел, Ti целеви, Ti фланец, различни машинни компоненти на Ti, Ti плоча, Ti тръба, лактите и Ti устройства. Нашите продукти са широко използвани в областта на нефтохимическата, електролиза и поцинковане, кораб механизъм, морето обезсоляване на вода, спортни уреди и Ti занаяти.

Нашата фирма притежава CNC Стругове, отрезни машини, машина за рендосване, удар, пробивна машина, фрезови машини, CNC обработващи машини и други съоръжения, механична обработка. През годините на натрупване и развитие нашата компания е винаги работи с качеството преди всичко метод, поставят акцент върху синхронно обновяване на технологии и устройства. Ние сме в строго съответствие с национален стандарт, международен стандарт и стандарт относно технологиите, в същото време се обърне внимание на обучението и усвояване на отлични техници. С оглед задоволяване на двете нашите местни и чуждестранни клиенти, нашата компания е все по-добавяне на нови съоръжения. В момента нашите машинни процеси са по-пълни, производственият капацитет могат да се срещнат различни машинни търсенето.

В момента нашата фирма активно навлиза в система за управление на качеството ISO9001: 2000. Ние зададете целия регламенти включващи закупуване на суровини, производствен процес, инспекция, доставка и след продажбите въз основа на стандарт ISO. Така че да гарантира качеството на продукта, както и да бъде прието от повече клиенти.

Baoji Xinlian Титан Индъстри Ко, ООД ще се проведе "честен и надежден, самоусъвършенстване, качеството преди всичко, се стремим за най-добър" като нашата философия за управление, се стремят да си сътрудничат с клиенти от световен мащаб в печеливша ситуация, развиват заедно за нашите взаимно светло бъдеще!